У Генічеську зловмисник намагався приховати сліди вбивства

5 лет назад 0

У Генічеський відділ поліції надійшло повідомлення від жінки. Вона розповіла, що на вулиці виявила тіло чоловіка. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що смерть чоловіка була насильницькою – на грудній клітині було ножове поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Особу загиблого встановили. Це 53-річний місцевий житель. Працівники поліції опитали жителів сусідніх будинків та знайомих потерпілого. Таким чином з’ясувалося, що востаннє його бачили біля будинку 40-річної жінки. Вона підтвердила, що того дня чоловік був у неї в гостях разом з іншим знайомим. Господарка на деякий час відлучилася з дому, залишивши гостей самих. А коли повернулася, то дізналася про смерть знайомого.

Поліцейські опитали іншого учасника застілля – 42-річного раніше судимого за майнові злочини місцевого жителя. Він пояснив, що потерпілого нібито побив на вулиці невідомий чоловік. Але під час огляду будинку працівники поліції виявили знаряддя злочину. Зрештою, раніше судимий розповів обставини скоєння кримінального правопорушення.

З його слів, під час застілля між ним та потерпілим виник конфлікт, який переріс у бійку. Зловмисник схопив ніж та вдарив чоловіка у грудну клітину. Намагаючись приховати сліди злочину, він намагався відмити кімнату та потерпілого від слідів крові. Після чого перетягнув тіло на вулицю, де і покинув.

Як повідомив начальник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.