У Херсоні дільничні поліцейські викрили дівчину, яка обкрадала магазини

5 лет назад 0

На рахунку зловмисниці 20 фактів крадіжок продуктів харчування з супермаркетів, скоєних упродовж двох місяців в центрі Херсона та у мікрорайоні Шуменський. За один раз дівчина викрадала до 30 найменувань товару: шоколад, вершкове масло, кава та інше. В одному з магазинів лише шоколаду зловмисниця вкрала на 20 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дільничні офіцери Херсонського відділу поліції переглянули відео з камер відеоспостереження в магазинах та побачили підозрілу дівчину. Поліцейські одразу її впізнали, адже наразі вона є фігуранткою низки кримінальних проваджень щодо крадіжок, справи знаходяться в суді. Правоохоронці розшукали 22-річну наркозалежну підозрювану. Вона пояснила, що продукти ховала під одяг і непомітно виносила з магазинів. Продавала на ринку одразу після крадіжок.

Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).