У Херсоні грабіжники напали на пенсіонера (фото)

7 лет назад 0

Вчора, 23 жовтня, близько 16-ї години патрульні отримали виклик. Заявниця повідомляла, що на вулиці Людвіка Заменгофа двоє невідомих намагаються відібрати гроші у громадянина похилого віку.

Один з екіпажів негайно вирушив за адресою. На місці інспектори опитали небайдужу громадянку та потерпілого. Поліцейські встановили, що чоловік та жінка побили пенсіонера й силою заволоділи його коштами. Після цього вони пішли в невідомому напрямку. Заявниця детально описала нападників, — повідомляє Патрульна поліція Херсона.

Всім екіпажам негайно передали орієнтування. Патрульні розпочали огляд території. Інспектори зупиняли й розпитували перехожих. Один з жителів міста повідомив, що бачив схожих за описом чоловіка й жінку. Вони зайшли до під’їзду будинку на вулиці Івана Богуна.

В подальшому поліцейські поспілкувались із мешканцями вказаної багатоповерхівки. Вони повідомили, що схожий чоловік живе в цьому будинку й вказали номер квартири.

Патрульні піднялись до помешкання ймовірного грабіжника. Там дійсно перебували схожі за описом чоловік та жінка. Заявниця упізнала в них нападників. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

43-річну херсонку та її 40-річного товариша доправили до Корабельного відділення поліції.