У Херсоні Херсоні поліцейські розшукали чотирьох дітей, які втекли з притулку

4 года назад 0

Упродовж вихідних днів працівники ювенальної превенції розшукали чотирьох дітей віком від 10 до 16 років, які втекли з притулку в Херсоні. Всіх неповнолітніх поліцейські знайшли упродовж години. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Про зникнення з притулку 10-річного та 12-річного хлопчиків в поліцію повідомила вихователь приблизно о 23:00. Хлопчиків розшукали працівники ювенальної превенції, які за лічені хвилини прибули на місце події. Ретельно оглянувши територію притулку та навколо, поліцейські знайшли малих втікачів. Хлопчики ховалися у кущах поряд з притулком. З ними було все добре. Діти пояснили, що мріяли прогулятися самі нічним містом, але на вулиці злякалися темряви і сиділи в кущах. Поліцейські відвели хлопчиків у притулок і провели з ними виховну бесіду.

З цього ж притулку наступного дня пішли гуляти і не повернулися дві подружки 15-ти і 16-ти років. Працівники відділу ювенальної превенції розподілилися на кілька пошукових груп і вже через годину дівчат виявили в центрі Херсона. Неповнолітні пояснили, що пішли з притулку, тому що мали терміново вирішити власні справи. Поліцейські відвезли дівчат у притулок та провели з ними виховні бесіди.

Керівництву закладу поліцейські порадили провести з дітьми профілактичні бесіди, ретельно проаналізувати причини, які спонукали неповнолітніх до втечі та вжити заходи для недопущення подібних випадків у майбутньому.