У Херсоні хтось іде до нічного клубу, щоб розважитися, а хтось — щоб вкрасти

5 лет назад 0

Упродовж 7 липня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 576 заяв і повідомлень, серед яких 63 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 3 особи отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 162 адміністративні протоколи,  з них 3 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини надійшла заява від 24-річної херсонки.  Заявниця повідомила, що в нічному закладі у неї викрали мобільний телефон «Iphone 8 plus». За даним фактом проводиться перевірка.

В Голопристанське відділення поліції  звернулась 39-річна жінка. Вона розповіла, що невідома особа викрала з її сумки документи та 3000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Новокаховський відділ поліції  надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомі особи проникли в його квартиру, звідки викрали 200 євро, 400 доларів, 4000 грн. та золоті вироби.  За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області