У Херсоні оперативники за півтори години затримали підозрюваного у пограбуванні пенсіонерки

5 лет назад 0

Жертвою грабежу стала 62-річна херсонка. Вдень після сплати комунальних послуг жінка поверталася додому. У провулку до неї підбіг невідомий і став зривати з шиї золотий ланцюжок. Пенсіонерка тримала рукою прикрасу і зловмисник з такою силою зірвав ланцюжок, що потерпіла впала на землю. Частина ланцюжка залишилась у жінки в руках. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники Херсонського відділу поліції по камерам зовнішнього відеоспостереження відслідкували шлях переміщення зловмисника, який слідкував за жертвою, і через півтори години встановили його особу – це 35-річний херсонець, раніше судимий за аналогічні злочини. Його затримали за місцем проживання, вилучили частину ланцюжка і повернули потерпілій.

За словами затриманого, він запримітив жінку з ланцюжком і йшов слідом за нею до безлюдного місця, де і скоїв злочин. Наразі зловмисник знаходиться під вартою. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.