У Херсоні п’яний водій «заїхав» на чуже подвір’я

4 года назад 0

Виклик про ДТП на вулиці Марії Фортус отримали патрульні вчора близько 17-ї години. Заявник повідомляв, що в його автомобіль в’їхав мікроавтобус, а потім зніс паркан приватного будинку. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Один з екіпажів негайно вирушив за адресою. На місці інспектори побачили автомобілі Audi A6 та Hyundai H1. Останній стояв фактично на подвір’ї одного з будинків.

Поліцейські встановили, що водій зазначеного Hyundai під час руху не був уважним, не обрав безпечну швидкість, не дотримав безпечного інтервалу й скоїв наїзд на припаркований Audi, а потім на паркан.

Також у винуватця пригоди охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що вживав спиртне. Проте зазначив, що пив за день до того. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння в медичному закладі.

Висновок лікаря був однозначним – водій перебував за кермом напідпитку.

На 22-річного херсонця патрульні склали адмінпротоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Його автомобіль інспектори евакуювали на арештмайданчик.