У Херсоні поліцейські виявили жінку, що переховувалась від виконання покарання за наркозлочини

4 года назад 0

В Херсоні працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного главку поліції під час проведення профілактичного рейду з протидії вуличній проституції виявили 29-річну жінку, яка переховувалась від виконання покарання за наркозлочини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські встановили, що нещодавно слідчі Корабельного відділення поліції направили до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» щодо жінки. Рішенням суду підозрювану засудили на рік позбавлення волі, але жінка вирішила уникнути покарання та переховувалась. Вчора працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми виявили розшукувану.

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного главку поліції Олег Шанько, жінку передали працівникам Корабельного відділення поліції для проведення необхідних слідчих дій. Наразі вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання та незабаром понесе заслужене покарання.