У Херсоні поліцейські вилучили у перехожого понад сотню патронів

4 года назад 0

Ввечері на одній з вулиць в центрі Херсона поліцейські зупинили перехожого. Чоловік був схожий за орієнтуванням на підозрюваного за вчинення грабежу. Правоохоронці попросили чоловіка показати документи, а також спитали, чи є в нього заборонені предмети. Громадянин зізнався поліцейським, що в нього в пакеті кілька десятків патронів. На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у чоловіка 128 набоїв до пістолета. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За словами начальника Херсонського відділу поліції Олександра Говоруна, чоловіку 44 роки, він місцевий мешканець і вже був раніше судимий за майнові злочини. Поліцейським він пояснив, що патрони знайшов біля смітника свого будинку і збирався їх продати, щоб підзаробити грошей.

Вилучені набої направили на експертне дослідження. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами». Чоловіку може загрожувати до семи років позбавленням волі.