У Херсоні поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві вітчима

4 года назад 0

Подія сталася у Корабельному районі місті Херсона. На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку стався конфлікт між родичами і є постраждалий. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події слідчо-оперативна група Корабельного відділення поліції виявила тіло 39-річного чоловіка. У нього були травми голови та грудної клітини. В будинку знаходилася співмешканка загиблого та її 32-річний син, вони були у стані алкогольного сп’яніння та розповіли обставини трагедії.

Попередньо встановлено, що того дня родина вживала спиртні напої, потім між вітчимом та пасинком виник конфлікт. Під час сварки син господарки схопив кухонний молоток та вдарив вітчима по голові. Той впав і більше не підводився. Після чого пасинок пішов відпочивати, а його мати намагалася привести до тями співмешканця. Коли це їй не вдалося, вона пішла до сусідів по допомогу та зателефонувала у поліцію і «швидку».

Як повідомив т.в.о. начальника Корабельного відділення поліції Андрій Сколібог, 32-річний зловмисник виявився раніше судимим. Нині він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).