У Херсоні поліція встановила винного в ДТП, в результаті якої перекинувся автомобіль з виборчими бюлетенями

5 лет назад 0

У Херсоні на перехресті вулиць Театральна та Воронцовська, 22 липня, сталося зіткнення автомобіля «ЗАЗ Славута» із мікроавтобусом «Фольксваген-Транспортер», в якому члени дільничної виборчої комісії перевозили бюлетені до окружної комісії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В результаті ДТП тілесні ушкодження середньої тяжкості отримала співробітник поліції, яка супроводжувала виборчу документацію.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». В ході досудового розслідування слідчим доведено, що ДТП сталася з вини 30-річної жінки, яка керувала автомобілем «ЗАЗ». В порушення вимог Правил дорожнього руху вона проявила неуважність до дорожньої обстановки, в результаті не надала переваги в русі транспортному засобу, який рухався по головній дорозі.

Наразі досудове розслідування завершено, матеріали погоджені з Херсонською місцевою прокуратурою та обвинувальний акт скерований до суду. Жінці може загрожувати три роки обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же строк.