У Херсоні поліція з’ясовує обставини ДТП за участю двох пішоходів

5 лет назад 0

Сьогодні вранці в обласному центрі водій вантажного мікроавтобусу здійснив наїзд на чоловіка та жінку, які переходили проїжджу частину. З тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості пішоходи були госпіталізовані в Херсонську обласну клінічну лікарню. Наразі працівники реанімаційного відділення намагаються привести жінку до тями. На місці працюють слідчі обласного главку поліції. Встановлюються всі обставини пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Близько 06:45 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в обласному центрі по вул. Пугачова. На місці ДТП поліцейські встановили, що 61-річний водій вантажного мікроавтобусу «Мерседес Спрінтер», рухаючись з боку пл. Ганібала в напрямку пр-ту Ушакова, здійснив наїзд на двох пішоходів, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілі 51-річний чоловік та жінка, особисті дані якої встановлюються, з тілесними ушкодженнями були доставлені в обласну лікарню, де їм надається кваліфікована медична допомога.

Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Наразі поліцейські встановлюють усі обставини пригоди. Поліція просить свідків та очевидців ДТП надати відому вам інформацію за номером «102» з метою проведення об’єктивного та неупередженого розслідування.