У Херсоні поліція затримала викрадача кришок каналізаційних люків

6 лет назад 0

Чавунні кришки люків зловмисник викрадав на території Дніпровського району м.Херсона. Вже встановлено 14 фактів крадіжок.

З початку серпня в чергову частину Дніпровського відділення поліції почали надходити звернення про крадіжки кришок каналізаційних люків. Проведеними оперативно-розшуковими заходами підозрюваного затримали. Ним виявився 34-річний херсонець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Зі слів затриманого, він знімав кришки люків та продавав як металобрухт. Гроші витрачав на особисті потреби. Вже доказана його причетність до вчинення 14 крадіжок на території Дніпровського району. Наразі поліцейські встановлюють місця збуту краденого. Також зловмисник перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території обласного центру.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Херсонської області