У Херсоні ще один водій напідпитку спровокував ДТП

4 года назад 0

Виклик про чергове ДТП отримали патрульні вчора близько 20-ї години. Заявник повідомляв, що на вулиці Залаегерсег зіткнулись ВАЗ та Daewoo Lanos. Особливості ситуації додавало те, що водій та двоє пасажирів автомобіля ВАЗ, зі слів очевидця, намагались утекти. Про це повідомляє патрульна поліція Херсонської області.

Інспектори негайно вирушили на місце. Там поліцейські побачили вказані транспортні засоби з характерними механічними пошкодженнями та трьох чоловіків, які вже відійшли на певну відстань. Однак охоронці порядку їх швидко наздогнали. У всієї трійці патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Один із громадян визнав, що перебував за кермом. Також він підтвердив вживання спиртного – розповів, що випив 2 пляшки пива. Однак від проходження у встановленому законом порядку огляду за допомогою алкотесту «Драгер» на місці та в медичному закладі відмовився.

Інспектори встановили, що під час руху водій транспортного засобу ВАЗ не був уважним, не витримав безпечний інтервал і скоїв зіткнення з Daewoo, який рухався зустрічною смугою. Після цього автомобіль винуватця пригоди здійснив наїзд на дерево.

На чоловіка поліцейські склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Його транспортний засіб патрульні евакуювали на арештмайданчик.