У Херсоні суд обрав міру запобіжного заходу жінці-водію, яка скоїла наїзд на двох підлітків

5 лет назад 0

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода в Херсоні сталася 31 липня. Тоді 31-річна водій автомобілю «Фольксваген Туарег» скоїла наїзд на двох неповнолітніх, які перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу. Потерпілі дівчина та хлопець наразі знаходяться у лікарні. За словами медиків, загрози їх життю немає. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив т.в.о. начальника відділу розслідування ДТП слідчого управління поліції Херсонщини Євген Шаталов, поліцейські допитали свідків та очевидців події, з якими проведений слідчий експеримент. Відео з відеореєстратора автомобіля очевидця ДТП долучено до матеріалів кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.

Призначено проведення низки експертиз, в тому числі автотехнічної, після висновків яких буде визначений стан автомобіля та інші обставини, які могли б стати причинами ДТП. По завершенню лікування дітей також буде проведена судово-медична експертиза, яка встановить ступінь тяжкості отриманих неповнолітніми тілесних ушкоджень.

Сьогодні Херсонський міський суд обрав жінці-водію міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. Хід розслідування провадження перебуває на контролі керівництва поліції Херсонської області та прокуратури. Досудове розслідування триває.