У Херсоні судитимуть організаторку каналу постачання особливо небезпечних наркотичних речовин

4 года назад 0

За процесуального керівництва прокуратури Херсонської області у грудні 2019 року правоохоронцями викрито та затримано злочинців, які налагодили канал постачання особливо небезпечних наркотичних речовин з м. Миколаєва до м. Херсона. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Херсонської області.

За даними слідства, збут особливо небезпечних наркотичних речовин організувала мешканка Миколаєва з допомогою двох подільників, які залишали «закладки» покупцям. Грошові кошти отримували шляхом здійснення транзакцій через систему «EasyPay».

У ході досудового слідства під час санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів, виявлено та вилучено готові для подальшого збуту наркотичні речовини, мобільні телефони, пластикові картки.

Наразі досудове розслідування стосовно організаторки завершено. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 306, ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 311 КК України скеровано до Херсонського міського суду.

За скоєний злочин санкцією суворішої статті — ч. 1 306 КК України передбачено позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.