У Херсоні ювенальні поліцейські повернули додому 13-річного хлопця, який всю ніч гуляв з другом

4 года назад 0

Про зникнення 13-річного хлопця в Корабельне відділення поліції о 22:00 повідомила його мати. Жінка розповіла, що син приблизно об 11:00 пішов гуляти і додому не повернувся, мобільний телефон з собою не взяв. Школяр і раніше залишав місце проживання. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Неповнолітнього шукали працівники Корабельного відділення поліції та відділу ювенальної превенції, правоохоронці спілкувалися з друзями зниклого, але ніхто не знав його місцезнаходження. Вранці працівники поліції побачили школяра, який йшов по вулиці у напрямку свого дому. З ним було все добре, поліцейські відвели його додому та передали матері.

Неповнолітній пояснив, що на вулиці познайомився зі старшим хлопцем і разом вони гуляли допізна, ночували у покинутій будівлі. Поліцейські встановили особу цього знайомого. Ним виявився місцевий житель, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини.

З неповнолітнім працівники поліції провели виховну бесіду, у відношенні його матері склали адміністративний протокол за неналежне виховання дитини.