У Херсоні військовослужбовці Національної гвардії заступили на охорону публічного порядку

5 лет назад 0

У Херсоні пройшов інструктаж військовослужбовців Національної гвардії та поліції, які заступили на службу з охорони публічного порядку. Інструктаж провдили заступник начальника обласного главку поліції Олексій Манжиєвський та командир військової частини 3056 Національної гвардії України Вадим Матвєєв. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів заступник начальника обласного главку поліції Олексій Манжиєвський, додаткові сили правоохоронців залучаються для попередження порушень публічного порядку та запобігання вчинення злочинів на вулицях. Гвардійці будуть нести службу у центрі міста та у найбільш криміногенних районах.

Спочатку військовослужбовці патрулюватимуть вулиці спільно з поліцейськими, які на практиці навчать їх користуватись спеціальними планшетами для оперативного реагування на правопорушення.

1 серпня на охорону публічного порядку вперше заступили 63 військовослужбовці, які будуть нести службу у складі піших патрулів та 4 спільних з поліцейськими автопатрулів.