У жителя Генічеського району вилучили гранату РГД-5 та наркотики

5 лет назад 0

У Генічеський відділ поліції зателефонувала жителька одного з сіл та повідомила, що здає свій будинок квартиранту, якого підозрює у вживанні наркотиків. Сусіди неодноразово скаржилися їй на поведінку нового мешканця.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Для перевірки інформації за вказаною адресою виїхали дільничні поліцейські разом з власницею будинку. З дозволу жінки поліцейські оглянули будинок і виявили гранату РГД-5 із запалом, а також канабіс і саморобні пристрої для його вживання. За словами квартиранта, наркотики він зберігав для себе та пригощання друзів. А боєприпас нібито залишився від попереднього квартиранта.

Наркотики та гранату вилучено і направлено на експертизу. Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».