У жителя Голої Пристані вилучили гранати, набої, та наркотики

5 лет назад 0

Поліції Голопристанського районного відділення стало відомо, що господар приватного будинку одного з населених пунктів зберігає боєприпаси.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час перевірки інформація підтвердилася. В ході проведення санкціонованого обшуку в одній із кімнат поліцейські знайшли 4 предмети, схожих на гранати, 5 запалів до них, 24 патрони різного калібру, 3 пакунки з порохом та рослинну речовину, схожу на канабіс.

За словами начальника карного розшуку Голопристанського відділення поліції Дмитра Григораша, оперативники з’ясували, що заборонені речі зберігаються за місцем мешкання 44-річного чоловіка. Раніше він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та зберігання наркотиків. Але вже певний період чоловік вдома не з’являється.

Усе вилучене направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Наразі працівники поліції встановлюють місцезнаходження чоловіка для з’ясування походження вилученого та мети його зберігання. Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.