У жителя Нововоронцовського району поліцейські вилучили револьвер і наркотики

5 лет назад 0

Працівники Нововоронцовського відділення поліції затримали неодноразово судимого за крадіжки місцевого жителя, який погрожував вбивством колишній дружині. Після звільнення з місць позбавлення волі чоловік вирішив повернути жінку, але вона категорично не погоджувалася на відновлення стосунків. Тоді чоловік став надсилати їй смс-повідомлення з погрозами фізичної розправи. Також він погрожував ножем місцевим чоловікам, яких підозрював у стосунках з колишньою.

Як повідомив начальник Нововоронцовського відділення поліції Олег Однолько, правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання раніше судимого і вилучили у нього револьвер, придатний до стрільби, а також канабіс і саморобний пристрій для вживання наркотиків. Зброю і наркотики вилучено та направлено на експертизу.

Відкриті кримінальні провадження за ст.129 Кримінального кодексу України «Погроза вбивством», ст.263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Відділ комунікації поліції Херсонської області