У жителя Олешківського району поліцейські вилучили наркотики

5 лет назад 0

У чергову частину Олешківського відділення поліції зателефонував житель одного з селищ та розповів, що в двері його будинку стукає п’яний сусід, чим налякав родину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Прибувши на виклик, поліцейські групи швидкого реагування побачили на вулиці нетверезого чоловіка та його дружину, які стояли біля будинку заявника та поводилися агресивно. Побачивши правоохоронців, чоловік з жінкою змінили поведінку і заспокоїлися. Дебошир пояснив поліцейським, що забагато випив і не знає, навіщо стукав у двері будинку сусіда серед ночі.

Поліцейські пояснили правопорушнику, що на нього буде складено адміністративний протокол за дрібне хуліганство. Жінка запропонувала поліцейським зайти до будинку. Під час складання протоколу один з поліцейських побачив в кімнаті миску з речовиною зеленого кольору, схожою на коноплю. Чоловік зізнався, що зберігає наркотики для власного вживання. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Вилучені наркотики направлено на дослідження.

Працівники поліції встановили, що правопорушник вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Чоловіку може загрожувати позбавлення волі до 3 років.