У Каховці жінка віддала шахраїці-провидиці усі свої заощадження

5 лет назад 0

У Каховці стала 81-річна місцева жителька стала жертвою шахрайки. На вулиці до неї підійшла жінка та представилась відомою провидицею. Незнайомка сказала, шо на заощадження пенсіонерки накладено «порчу», але ситуацію можна виправити. В цей час у розмову втрутилась ще одна жінка, яка нібито впізнала «відому провидицю» та почала підтверджувати її високу кваліфікацію.  

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Не підозрюючи змови, пенсіонерка погодилась провести обряд зняття «порчі» та принесла шахрайці пакунок з усіма своїми заощадженнями: 10000 гривень та золотими виробами. Після проведення обряду, невідома віддала пакунок з нібито очищеними грошима та наказала відкрити його лише вранці. Довірлива пенсіонерка виконала усі вимоги ворожки, а вранці замість заощаджень виявила у конверті нарізаний папір. Коли жінка отямилась від шоку, то одразу зателефонувала в поліцію.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Працівники поліції вживають заходи для встановлення осіб зловмисниць та їх місцеперебування.