У Каховці поліцейські затримали чоловіка, який поранив ножем знайомого

4 года назад 0

Подія сталася у місті Каховка, де на вулиці між двома чоловіками відбувся конфлікт. Під час бійки один з чоловіків дістав з кишені ніж і почав наносити удари знайомому у живіт та спину. Свідки побаченого викликали «швидку» та поліцію, а невідомий в цей час намагався утекти. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

37-річного потерпілого доставили в лікарню, він отримав більше 10-ти ножових поранень. Наразі його життю нічого не загрожує. Працівники поліції затримали зловмисника на місці події та доправили у Каховський відділ поліції.

Затриманим виявився 49-річний херсонець, раніше неодноразово судимий. Оперативники вилучили у нього в кишені ніж, схожий на кухонний. Чоловік пояснив, що знайомий висловився у його бік нецензурною лайкою. Це образило зловмисника, тож він вирішив провчити друга, вдаривши його ножем.

Відкрите кримінальне провадження за ст.15 «Замах на злочин» Кримінального кодексу України та ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» КК України. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб.