У Каховці поліцейські затримали вуличного грабіжника

5 лет назад 0

Зловмисник діяв ввечері у доволі людному місці. 24-річна дівчина стояла в черзі поблизу ларька, коли до неї підійшов невідомий та витягнув з задньої кишені джинсів мобільний телефон. Заявниця побігла слідом за грабіжником, але наздогнати його не змогла. Збитки потерпіла оцінила у майже 6 тисяч гривень.

Працівники Каховського відділу поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів, переглянули відео з камер зовнішнього відеоспостереження, відпрацювали ломбарди та інші місця можливого збуту мобільного телефона. Під підозру потрапив 26-річний каховчанин. Під час проведення санкціонованого обшуку у його квартирі поліцейські виявили та вилучили мобільний телефон заявниці. Зловмисник пояснив, що терміново потребував грошей і хотів продати телефон, але у нього нічого не вийшло. Тож залишив його собі для користування.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає штраф, громадські роботи, виправні роботи, арешт до шести місяців або позбавлення волі на строк до 4-х років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області