У Каховському районі поліцейські затримали крадіїв електроінструментів

5 лет назад 0

В Каховське відділення поліції звернулась 50-річна жінка та розповіла, що вночі з сараю біля будинку невідомі викрали генератор, мотопомпу, бензопилу та газонокосарку. У 49-річної жительки села, яка мешкає на тій самій вулиці, з гаражу зникли два акумулятори та болгарка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За словами начальника Каховського відділу поліції Олексія Войчека, поліцейські опитали сільчан, перевірили раніше судимих. Під підозру потрапили 24-річний та 17-річний місцеві жителі, які проживають на сусідній вулиці. Старший хлопець вже потрапляв у поле зору поліції за вчинення подібних злочинів. Він розповів, що в момент вчинення крадіжок електроінструментів був на роботі, але роботодавець цього не підтвердив. Під час проведення обшуків в будинках обох підозрюваних поліцейські виявили частину викрадених речей.

Наразі поліція встановлює місце збуту викраденого. За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Підозрюваним може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до шести років.