У місті Гола Пристань поліцейські за 15 хвилин затримали кривдника пенсіонерки

5 лет назад 0

Злочин стався вдень у місті Гола Пристань. У подвір’я до 76-річної місцевої жительки забіг невідомий чоловік, став погрожувати ножем і вимагав віддати гроші. Зловмисник відібрав у жертви банківську картку та 40 гривень, після чого втік. Жінка була у шоковому стані і лише через півгодини зателефонувала в поліцію, назвавши прикмети нападника. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник Голопристанського відділення поліції Олександр Воропаєв, на розшук зловмисника був скерований екіпаж групи реагування. Поліцейські об’їхали кілька кварталів і через 15 хвилин помітили чоловіка, схожого за прикметами на розшукуваного. Побачивши поліцейський автомобіль, невідомий почав тікати. Його наздогнали, під час поверхневого огляду у нього вилучили ніж, банківську картку та гроші потерпілої.

Поліцейські встановили, що затриманому 42 роки і він раніше судимий за майнові злочини. Наразі зловмиснику вже обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Він перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів на території міста. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.