У місті Каховка поліцейські викрили крадія комп’ютерного обладнання з лікарні

4 года назад 0

Працівники Каховського відділу поліції викрили місцевого жителя, який кілька тижнів тому здійснив крадіжку нового комп’ютерного обладнання з лікарні. Частину викраденого чоловік продав за безцінь. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Крадіжка з медзакладу сталася вдень. Невідомий зірвав замок з дверей у підвальному приміщенні та викрав звідти комп’ютерне обладнання, яке призначалося для покращення оснащення лікарні. Працівники поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і встановили особу підозрюваного. Ним виявився 32-річний каховчанин, наркозалежний та неодноразово судимий за майнові злочини.

Раніше судимий пояснив, що у нього хворів брат і він провідував його у лікарні. Там помітив хиткий замок на дверях у підвальне приміщення, тож вирішив скористатися цим і скоїти крадіжку. Під час проведення санкціонованого обшуку в будинку підозрюваного оперативники виявили та вилучили частину комп’ютерної техніки. Інше, за словами зловмисника, він встиг продати за безцінь.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.