У місті Каховка поліціяі затримала підозрюваного у замаху на вбивство чоловіка

7 лет назад 0

У 39-річного постраждалого численні ножові поранення черевної порожнини. Наразі він знаходиться в реанімації у тяжкому стані. Працівники Каховського відділу поліції встановили особу підозрюваного упродовж доби та затримали його.

У Каховський відділ поліції надійшло повідомлення з лікарні, що туди доставлено 39-річного чоловіка. У нього були численні ножові поранення черевної порожнини. Чоловік зміг сказати оперативникам, що на набережній його поранив невідомий.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів та упродовж доби встановили особу підозрюваного. Ним виявився 39-річний місцевий житель, неодноразово судимий за скоєння крадіжок. Зловмисника затримали у його квартирі, у якій він забарикадувався.

Працівники поліції з’ясували, що раніше судимий наніс тілесні ушкодження потерпілому через конфлікт, який виник між ними 2 дні тому. Тоді у парку нетверезий зловмисник чіплявся до підлітків, а потерпілий заступився за дітей. Через це чоловіки посварилися, після чого розійшлися по домівках. А вчора приблизно о 12:00 на березі річки зловмисник побачив потерпілого і вирішив помститися. Під час бійки він кілька разів вдарив ножем чоловіка, після чого втік. А поранений самостійно дійшов до свого будинку, впав на порозі, де його і побачили родичі, які викликали "швидку".

Як повідомив начальник сектору кримінальної поліції Каховського відділу поліції Євген Проценко, наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" через ст.15 Кримінального кодексу України "Замах на злочин". Зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області