У Новій Каховці магазинний крадій засуджений на 2 роки 6 місяців позбавлення волі

5 лет назад 0

Від дій зловмисника постраждали власники 10 магазинів у місті Нова Каховка. Упродовж квітня-червня цього року чоловік викрадав з продуктових магазинів пляшки з віскі та лікером, з магазинів одягу забирав чоловічі сорочки, з магазину косметики викрав туші для вій та зубні пасти, з секонд-хенду виніс жіночий верхній одяг. Також зловмисник забирав з прилавків мобільні телефони продавців. Матеріальні збитки потерпілі оцінили у понад 20 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Крадія затримали під час його чергової спроби вкрасти віскі з магазину. Зловмисником виявився 47-річний неодноразово судимий місцевий житель. Він пояснив, що усі викрадені речі продавав або здавав у ломбарди, на виручені кошти сплатив комунальні послуги та хотів заощаджувати.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Суд визнав чоловіка винним у всіх епізодах його злочинної діяльності та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки 6 місяців.