У Новій Каховці поліцейські затримали зловмисника, який викрадав елементи залізничної колії

5 лет назад 0

На рахунку зловмисника 33 факти крадіжок елементів залізничної колії (металевих накладок та костилів) у місті Нова Каховка, скоєних упродовж двох місяців. Своїми діями чоловік пошкоджував залізничні колії та приводив їх у непридатний для експлуатації стан. Всього він демонтував 96 елементів. Попередня сума збитків становить 37000 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник Новокаховського відділу поліції Олександр Рогожин, підозрюваного затримали поблизу залізниці під час його чергової спроби вкрасти елементи колії. Підозрілого чоловіка з залізним ломом помітив перехожий, який і викликав поліцію.

Затриманому 32 роки, він раніше судимий за умисне вбивство та наркозлочини. Поліцейські провели санкціонований обшук в його будинку і виявили частину металевих підкладок. Інші елементи колії він продав, але правоохоронці встановили покупця і вилучили у нього металеві підкладки.

Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та ч.1 ст.277 «Пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів» КК України.