У Новій Каховці поліція затримала чоловіка, який привласнив гроші підприємства

6 лет назад 0

Працівники Новокаховського відділу поліції затримали 25-річного місцевого жителя, який привласнив та витратив гроші підприємства, на якому працював водієм. Загальна сума збитків складає майже 8 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що на підприємстві, де випікають хлібобулочні чоловік, чоловік працював водієм. Він розвозив хліб у магазини та кіоски міст Нова Каховка і Каховка, а також на місці отримував гроші від замовників товару. Але щоразу кошти не довозив до каси, а залишав собі. Коли він привласнив майже 8 тисяч гривень, то не вийшов на роботу і переховувався від роботодавця, поки водія не затримали поліцейські.

— На рахунку чоловіка 14 фактів привласнення грошей за товар. Усі кошти він витратив на власні потреби, — повідомив заступник начальника Новокаховського відділу поліції Олександр Воропаєв.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем" (карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області