У Новотроїцькому районі поліцейські затримали чоловіка, який грабував свою мати

5 лет назад 0

В Новотроїцьке відділення поліції звернулася 61-річна жителька одного з селищ району. Вона розповіла, що упродовж двох тижнів до неї додому приходить син та вимагає гроші. Після відмови він б’є жінку та забирає кошти. Тож мати вимушена була звернутися до поліції аби припинити ці знущання. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Правоохоронці встановили, що 40-річний чоловік звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння вбивства, та ніде не працював. Він вирішив взяти грошей у матері, але почувши відмову вдарив її та забрав 100 гривень, через два дні таким же чином він забрав 150 гривень. Це тривало кілька тижнів, допоки не скінчилися всі заощадження. Тож останнього разу чоловік навіть забрав мобільний телефон матері.

Як повідомив начальник Новотроїцького відділення поліції Віталій Боднарук, відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» та за ч.1 ст.125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу.