У Нововоронцовському районі оперативники розкрили угон мопеду

4 года назад 0

Жертвою зловмисника став 67-річний житель смт Нововоронцовка.

Вранці чоловік на власному мопеді поїхав у лікарню, транспортний засіб залишив біля медзакладу, забувши ключі в замку запалювання. Коли ж повернувся, мопеду на місці вже не було.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник Нововоронцовського відділення поліції Олег Однолько, оперативники опитали місцевих жителів, переглянули відео з камер відеоспостереження та встановили особу підозрюваного. Ним виявився 50-річний місцевий житель, раніше судимий за вбивство та крадіжки.

Підозрюваного поліцейські розшукали на пустирі, де він переховувався та облаштував собі тимчасовий прихисток. Зловмисник пояснив, що мопед продав за 700 гривень у місті Апостолове Дніпропетровської області. Оперативники встановили покупця мопеду. Чоловік не здогадувався, що придбав крадений транспортний засіб.

Поліцейські вилучили мопед, який після проведення слідчих дій буде повернутий законному власнику. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої).