У Олешківському районі поліцейські вилучили патрони до автомата

5 лет назад 0

Працівники сектору реагування Олешківського відділення поліції  зупинили автомобіль «Daewoo Lanos» для перевірки документів. Водій сильно нервував та поводився підозріло, тож поліцейські провели поверхневий огляд автомобіля. 

В ході перевірки у багажнику автомобіля поліцейські виявили та вилучили патрони до автомата Калашникова. Чоловік не зміг пояснити правоохоронцям, де він взяв набої та для чого зберігав у машині.

Як повідомив  начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, з початку року це вже третій факт виявлення працівниками підрозділу незаконного поводження зі зброєю. До цього працівники сектору реагування районної поліції виявили холодну зброю та гранату.

Вилучені набої направлені на експертизу. Наразі поліція встановлює їх походження. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області