У «шукачів» херсонські патрульні виявили згорток із невідомою речовиною та пістолет

5 лет назад 0

Учора близько 13-ї години інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали черговий виклик. Заявник повідомляв, що біля одного з будинків на вулиці Університетській двоє невідомих риють землю, скоріш за все, шукають «закладку». Поліцейські негайно вирушили за вказаною адресою. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Там охоронці порядку побачили двох молодих чоловіків, які продовжували копирсатись у землі. Патрульні провели поверхневу перевірку та виявили у 25-річного херсонця згорток із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Його товариш весь цей час помітно нервував. Він уникав спілкування й кілька разів намагався піти. Тож така підозріла поведінка стала причиною проведення поверхневої перевірки. У 23-річного чоловіка інспектори виявили пістолет, схожий на вогнепальну зброю. Також охоронці порядку встановили, що той уже мав проблеми із законом.
Для з’ясування всіх обставин патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Дніпровського відділення поліції. Виявлене вилучили для проведення експертизи.