У Скадовську поліція затримала угонщиків мопеду

7 лет назад 0

У Скадовське відділення поліції звернувся 64-річний скадовчанин. Чоловік повідомив, що приблизно о 17:00 залишив свій мопед біля магазину, а коли повернувся, то його вже не було.

Поліцейські опитали працівників магазину. Вони розповіли, що незадовго до злочину у магазин заходили троє чоловіків напідпитку, потім біля магазину вони вживали алкогольні напої. Оперативники встановили особи підозрюваних, у дворі одного з них поліцейські вилучили мопед потерпілого.

Зловмисниками виявилися троє місцевих жителів віком від 27 до 33-х років. Вони пояснили, що побачили біля магазину мопед без нагляду з ключами у замку запалювання. Втрьох вони сіли на мопед та доїхали додому до одного з них. Надалі планували продати його.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України "Незаконне заволодіння транспортним засобом" (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).

Відділ комунікації поліції Херсонської області