У Великій Лепетисі один із господарів зазнав чималих збитків — добряче обікрали

5 лет назад 0

Упродовж 02 грудня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 311 заяв і повідомлень, серед яких 36 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 58 адміністративних протоколів із них 1 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 40-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідомий, шляхом ривку заволодів сумкою, в якій знаходились гроші в сумі 200 грн та мобільний телефон "Samsung". Орієнтовано особовий склад поліції області.  За даним фактом проводиться перевірка.

В Великолепетиське відділення поліції надійшло повідомлення від 33-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий проник в його домоволодіння, звідки скоїв крадіжку грошей в сумі 2500 доларів США.  За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 38-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідома особа шахрайським шляхом дізналась реквізити її банківської картки. Після чого зняла з неї 9000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області