У Великій Лепетисі поліцейські розкрили серію крадіжок

5 лет назад 0

У Великолепетиське відділення поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік поскаржився, що невідомі злодії викрали з його гаражу човен. Поліцейські провели комплекс розшукових заходів і встановили особи зловмисників. Як з’ясувалося, це був не єдиний злочин, до якого причетні підозрювані.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час моніторингу Інтернет-мережі на одному з сайтів-продаж поліцейські виявили оголошення про продаж човна. Розміщене на сторінці фото плавзасобу було дуже схоже на викрадене майно потерпілого. Під виглядом покупців оперативники зв’язалися з продавцем і домовились оглянути можливу покупку. Під час «оглядин» версія поліцейських підтвердилась. Це був той самий викрадений човен.

Зловмисниками виявились двоє жителів району, віком 18 і 17 років. Вони розповіли, що декілька днів тому дійсно викрали човен і сховали в гаражі, власник якого вже тривалий час ним не користується. Також в ході спілкування  з підозрюваними з’ясувалося, що до цього в гаражі також зберігався ще один човен, який хлопці раніше також викрали та продали жителю Білозерського району. А ще під час детального огляду гаражу, поліцейські виявили в ньому викрадені напередодні два поливні насоси.

За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Підозрюваним може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.