У Залізному Порту поліцейські виявили двох неповнолітніх втікачок

5 лет назад 0

Дві подружки 15-ти і 17-ти років зникли в одному з сіл Голопристанського району. Дівчата пішли з дому гуляти і не повернулися, на телефонні дзвінки не відповідали. Одна з них раніше вже уходила з дому. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На пошук неповнолітніх орієнтували особовий склад Голопристанського відділення поліції, працівників поліцейської станції «Залізний Порт» та ювенальних поліцейських. Правоохоронці роздали орієнтування з фото дівчат працівникам магазинів, кафе, охоронцям нічних закладів, працівникам автостанцій, водіям рейсових автобусів.

Сьогодні поліцейським надійшла інформація від водія, що він помітив схожих дівчат, які йшли уздовж траси у напрямку курортного смт Залізний Порт. Працівники поліцейські станції почали відпрацьовувати узбережжя, опитували працівників кафе та відпочивальників. Один з барменів розповів, що бачив неповнолітніх на пляжі. Поліцейські ретельно оглянули територію, перевірили кілька пансіонатів та знайшли дівчат у нежилому будинку. З подружками було все добре.

Дівчата розповіли, що вирішили пожити деякий час самостійно без контролю батьків. Ночували у різних покинутих будівлях, потім захотіли відпочити на морі. Наразі дівчат повернули батькам, у відношенні яких будуть складені адмінпротоколи за неналежне виконання обов’язків по догляду за дітьми.