Учора в Херсоні вогнеборці двічі гасили пожежі

7 лет назад 0

О 18:53 вогнеборці Дніпровського району м. Херсон виїхали до приватного сектора на вул. Ладичука. Вогнем було охоплено 90 кв. м покрівлі житлового будинку. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Херсонській області.

Через те, що будинок старої побудови, перестінки та перекриття стелі виконані з глиняно-очеретяних матеріалів. Тому вогнеборцям довелось докласти чималих зусиль аби повністю ліквідувати не лише горіння. а й тління. О 19:55 рятувальники локалізували пожежу, а о 22:40 ліквідували. На місці події працювало 2 пожежно-рятувальних відділення по охороні Дніпровського району.

На ліквідацію пожежі довелось виїхати і вогнеборцям Корабельного району м. Херсон. Повідомлення про пожежу у приватному будинку на вул. Робочій надійшло о 19:33. Вогнем пошкоджено домашні речі в одній з кімнат будинку на площі 15 кв.м. У цьому випадку вогнеборці пожежу локалізували о 19:55, а ліквідували о 21:15.

Причини пожеж встановлюються.

Рятувальники нагадують громадянам про неухильне дотримання правил пожежної безпеки у побуті, аби лихо пожежі через власну халатність не прийшло у ваші домівки.