Угони та грабежі: херсонська поліція повідомила про злочини, які сталися минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 584 звернення, серед яких 82 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 101 адміністративний протокол, з них 5 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 35-річна мешканка м. Кривий Ріг. Жінка розповіла, що біля ринку в с. Великі Копані невідомі зловмисники викрали з її автомобіля 40 тисяч гривень та 200 доларів США. За даним фактом проводиться перевірка.

— в чергову частину Каховського відділу поліції зателефонувала 54-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що серед білого дня по вул. Пушкіна невідомий злодій зірвав з шиї заявниці золотий ланцюжок з хрестиком. За даним фактом проводиться перевірка.

— в Новокаховський відділ поліції звернувся 42-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідомий злодій незаконно заволодів мопедом «YAMAHA GEAR», який він залишив на парковці поблизу магазина. За даним фактом проводиться перевірка.