Управління Нацполії Херсонщини повідомило про злочини, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 529 звернень, серед яких 98 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 80 адміністративних протоколів, з них 15 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 28-річного мешканця обласного центру. Заявник розповів, що вночі невідомі злодії викрали з його автомобіля, який він припаркував біля будинку, лазерний рівень та натяжну стелю. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Олешківського відділення поліції звернувся 40-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що близько 11:00 на розі вулиць Гвардійської та Центральної невідомий зловмисник застосувавши фізичну силу відібрав у нього мобільний телефон «Xiaomi». За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Скадовського відділення поліції зателефонувала 49-річна мешканка смт Лазурне. Жінка розповіла, що невідомі зловмисники зняли з її банківської картки 6000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.