Упродовж дня поліцейські Білозерського району повернули власнику викрадений мопед

5 лет назад 0

Вчора опівдні в Білозерське відділення поліції звернувся 45-річний мешканець с. Зорівка. Чоловік розповів, що невідомий злодій викрав з його гаража непрацюючий мопед «Рига». Упродовж дня поліцейські встановили особу зловмисника та повернули мопед власнику. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Заявник розповів, що мопед в неробочому стані знаходився в гаражі. Оглянувши місце злочину, поліцейські з’ясували, що злодій зламав навісний замок та викотив транспортний засіб. Під час подвірного обходу один із сусідів розповів оперативникам, що ввечері на вулиці бачив 16-річного місцевого мешканця. Правоохоронці навідались за місцем проживання юнака.

Вдома його не було, а дідусь хлопця підтвердив поліцейським, що онук дійсно вночі прикотив додому якийсь мопед, та показав де він стоїть. Також при огляді будинку працівники поліції виявили Т2-тюнер, який напередодні викрали з сусіднього будинку.

Наразі проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.185 «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.