За добу поліцейські Херсонщини розшукали 9 неповнолітніх

5 лет назад 0

19 вересня, сили працівників відділу ювенальної превенції, дільничних та патрульної поліції були направлені на розшук дев’яти неповнолітніх. Двоє з них втекли із місця навчання у Голопристанському районі, а 7 – з центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Херсоні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції області Ярослав Шанько, першими ювенальні поліцейські знайшли двох хлопців 12 і 14-ти років з Голопристанського району. Діти гуляли в Херсоні. Їх помітили приблизно опівночі біля торгівельно-розважального центру. З хлопцями було все добре. Вони пояснили, що в місто приїхали на автобусі і одразу попрямували у ТРЦ, про яке багато чули, але ніколи там не були. Працівники поліції повернули дітей додому.

У пошуках 7 херсонських мандрівників, віком від 11 до 15 років, поліцейські перевірили всі місця концентрації молоді в місті, парки, зупинки, покинуті будівлі. Орієнтування роздали дільничним та патрульним поліцейським, які відпрацьовували центр, Суворовський, Дніпровський та Корабельний райони. Після опівночі по вул.Молодіжна ювенальні поліцейські знайшли двох з семи дітей – 15-річну дівчину-іменинницю та хлопця. У неповнолітніх були явні ознаки алкогольного сп’яніння, тож їх доставили в лікарню, де підтвердили, що діти вживали спиртне. Нині стан їх здоров’я не викликає занепокоєння.

А учора вранці під час відпрацювання Дніпровського району працівники спецпідрозділу патрульної поліції ТОР виявили п’ятьох дітей по вул. І.Кулика. Неповнолітні були в компанії інших підлітків, з ними було все добре і їх повернули у центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Неповнолітні пояснили, що пішли разом з іменинницею святкувати її день народження, а потім розійшлися та гуляли містом. З дітьми поліцейські провели профілактичні бесіди.