За крадіжку металовиробів та угон автомобіля з підприємства у Каховці чоловік засуджений на 5 років ув’язнення

5 лет назад 0

Злочин стався на території одного з підприємств у місті Каховка. Вночі на територію складу проник невідомий, зірвав замок з дверей, викрав електроінструменти, металовироби а також здійснив угон автомобілю «ЗАЗ». Власник підприємства оцінив збитки в суму понад 40 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Каховського відділу поліції під час відпрацювання району на території металобази виявили крадені електроінструменти та металовироби. Крім того, з’ясувалося, що власник бази придбав у невідомого за 6 тисяч гривень і автомобіль «ЗАЗ».

Оперативники встановили особу зловмисника, яким виявився 31-річний житель Олешківського району, який ніде не працював та не мав постійного місця проживання, займався випадковими заробітками. Чоловік пояснив, що під час пошуку роботи в місті Каховка намагався влаштуватися на територію підприємства охоронцем, але йому відмовили. Тоді ж він і дізнався, що територія підприємства не охороняється, і вирішив скористатися з цього.

Поліцейські вилучили електроінструменти і автомобіль, які повернули законному власнику. Були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.