За минулу добу грабіжники масово обчистили будинки херсонців

5 лет назад 0

Упродовж 4 липня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 629 заяв і повідомлень, серед яких 111 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 1 особа загинула, 1 особа отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 113 адміністративних протоколів, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані. 

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло від 71-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідома особа проникла в його будинок, звідки скоїла крадіжку 1 тис. доларів США. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від 36-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідома особа, шляхом вільного доступу, проникла в будинок, звідки скоїла крадіжку 2 сумок, в яких знаходились гроші в сумі 7500 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від 53-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідома особа, шляхом підбору ключа, проникла в її квартиру, звідки викрала 6000грн та мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.