За минулу добу херсонські патрульні спіймали 23 нетверезих водіїв

5 лет назад 0

Упродовж 26 листопада до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 497 заяв і повідомлень, серед яких 143 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 ДТП з постраждалими, в результаті яких 3 чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 69 адміністративних протоколів, з них 23 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Генічеського відділу поліції звернувся 41-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що йому на мобільний телефон подзвонив невідомий та представився працівником банку. Співрозмовник шахрайським шляхом дізнався у заявника реквізити банківської картки, після чого з неї зняли 27800 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Каховського відділу поліції зателефонувала 35-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що невідомий зловмисник незаконно заволодів мопедом «Viper ZS110», який заявниця залишила на подвір’ї свого будинку. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Бериславського відділу поліції   зателефонував 63-річний мешканець одного з селищ району. Чоловік розповів, що вночі невідомі здійснили крадіжку 80 літрів дизельного палива з його автомобіля, який заявник припаркував поряд з будинком. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області