За напад на поліцейського чоловіка покарали на 2 місяці тримання під вартою

5 лет назад 0

Ввечері 15 червня на територію Білозерського відділення поліції зайшов місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівникові сектору реагування, яка вийшла поспілкуватися з відвідувачем, він пояснив, що бажає написати звернення. Раптом чоловік почав проявляти агресію, приставив до працівника поліції стамеску та, погрожуючи, наказав віддати табельний пістолет. Колеги правоохоронця, які перебували неподалік, миттєво висвободили поліцейську. У відношенні чоловіка були застосовані кайданки.

Як повідомив заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький, затриманий вже кілька разів потрапляв в поле зору правоохоронців. Він є фігурантом кримінальних проваджень, відкритих за спричинення легких тілесних ушкоджень та незаконне поводження зі зброєю. Також неодноразово доставлявся до поліції за порушення публічного порядку в обласному центрі.

Сьогодні чоловікові було повідомлено про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень – за вимагання зброї (ст.262 Кримінального кодексу України) та за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ст.345 ККУ). Підозрюваному судом обрана міра запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою на строк 60 діб.