За пограбування жінок чоловік проведе 4 роки за гратами

5 лет назад 0

Взимку у Новій Каховця зловмисник ввечері на вулиці нападав на жінок літнього віку, бив їх, після чого виривав з рук сумки. Після 5 пограбування злочинця затримали працівники сектору кримінальної поліції місцевого районного відділу.

Про це повыдомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Кожна з потерпілих запам’ятала, щось із прикмет нападника. Поліцейські провели комплекс розшукових заходів і встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний житель іншої області, неодноразово судимий за крадіжки. Оперативники затримали підозрюваного в квартирі знайомого, у якого тимчасово мешкав після сварки зі співмешканкою.

Затриманий пояснив, що після переїзду до знайомого не мав грошей, тому вирішив грабувати. В якості потенційних жертв він обирав жінок старшого віку. Адже розумів, що вони не зможуть дати відсіч та наздогнати його. Зловмисник показав поліцейським місця, де викидав сумки, та ломбарди, в які здавав цінні речі своїх жертв.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 ККУ «Грабіж» та ст.128 ККУ «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованих йому злочинах та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки.